Соопштение за јавноста

Иницијатива чист воздух, едуцирај и делувај (Март - 2024) линк. За повеќе информации кликнете на следниот линк. линк

Оглас за избор на стручно лице за изработка на интерактивна мапа (Февруари - 2024) линк.

Оглас за прибирање на понуди (21 Септември - 2023) линк.

Оглас за лице за преведувач (18 Септември - 2023) линк.

Оглас стручно лице за анализа на резултати (10 Јули - 2023) линк.
Оглас за стручно лице за детерминација (30 Јуни - 2023) линк.
Отвори актуелна тема "Прослава на денови на зелениот појас на Беласица"линк.
Соопштение за медиумите “Прекуграничен забавен центар” Јуни 2017 линк.
Соопштение за медиумите “Прекуграничен забавен центар” Ноември 2017 линк.
Соопштение за медиумите “Прекуграничен забавен центар” Мај 2018 линк.
Соопштение за медиумите “Прекуграничен забавен центар” Јули 2018 линк.
Соопштение за медиумите “Прекуграничен забавен центар” Август 2018 линк.

  • Заштита на животната средина

    Заштита на животната средина како услов за зачувување на нејзината рамнотежа, а со тоа и нормализирање на нарушениот однос човек-природа.

  • Повеќе зеленило, помалку сивило!!

    Повеќе зеленило, помалку сивило!! Замолуваме: Придонеси, Не уништувај!! Приклучи се!! Сега и заеднички вложуваме во чиста и здрва животна средина!! Тие по нас заслужувааат!!